Nak cantik dan flawless waktu Raya? Inilah product wajib ada!

Be Beautiful with SW Nutravita

#RAYA2021

Sinaran Wanita Nutravita MP [Special Combo]
Sinaran Wanita Nutravita MP [Special Combo]
Sinaran Wanita Nutravita MP [Special Combo]
Sinaran Wanita Nutravita MP [Special Combo]
Sinaran Wanita Nutravita MP [Special Combo]
Sinaran Wanita Nutravita MP [Special Combo]

Sinaran Wanita Nutravita MP [Special Combo]

RM148.90
RM130.00

SW NutraVita Marine Placenta Concentrate (10ml)
Membantu untuk memudarkan kesan parut.

SW NutraVita Marine Placenta Serum (30ml)
Untuk mendapatkan kulit yang lebih baik dan mengurangkan kesan penuaan kulit.

Section

Memperkenalkan rangkaian penjagaan kulit profesional Sinaran Wanita NutraVita Marine Placenta Serum dan Concentrate combo untuk memberikan kulit yang cantik dan awet muda kepada wanita.

Sinaran Wanita Nutravita Marine Placenta menggunakan bahan semulajadi iaitu Placenta Ovary Peptides Ikan Salmon yang mudah diserap ke dalam kulit dan membantu pengeluaran semulajadi kolagen tubuh serta pemuliharaan fibroblas. Ianya disahkan HALAL oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM).

Anda mempunyai kulit berminyak atau kusam?

Sinaran Wanita Nutravita Marine Placenta Serum ini dapat membantu mengurangkan kesan penuaan kulit seperti garis halus, kedutan dan meningkatkan serta perbaiki penampilan kulit secara jelas. Adanya 5-Mode-Action ini dapat meningkatkan penampilan kulit, meminimumkan saiz pori dan memperbetulkan kesan penuaan seperti garis halus dan kedutan. Ia kaya dengan kolagen semula jadi dan minyak pelembap kulit yang tulen. Ia mudah diserap jauh ke dalam kulit.

Mempunyai masalah kulit yang berjerawat dan meninggalkan parut?

Sinaran Wanita Nutravita Marine Placenta Concentrate dibuat khusus untuk mengurangkan bekas luka dari jerawat, kecedaraan atau pembedahan dan meningkatkan penampilan kulit. Kaya dengan kolagen semula jadi serta minyak pelembap kulit tulen yang meningkatkan sel stem kulit epidermis bagi pembaikan kulit. Ia mudah diserap jauh ke dalam kulit. Formula kesihatan kulit bioaktif dan sel stem yang mengaktifkan Growth Factor Concentrate dan telah diuji secara klinikal di Jerman.

TESTIMONIALS

Fatihah, Kuala Selangor.

“Best! Jerawat cepat kecut bila sapu dgn concentrate ni dan parut pun nmpk slowly pudar. Concentrate ni pun cepat serap ke dlm kulit.”


Noren Zuriati, Kedah.

“Produk ni cepat serap ke dlm kulit dan tak melekit pun. Cuma parut tu lambat sikit nak hilang hihi tapi okay dgn kulit saya”


Aimy Omar, Sepang.

“Paling ketara bila pakai produk ni, kulit saya dah tak berminyak dan bila pakai pagi dan malam pun serius muka tak rasa melekit dan cepat giler serap ke dlm kulit.”

Norzihan Samsuri, PJ.

“Kulit rasa moist, parut nmpk makin pudar, tegang dan rasa anjal. Tekstur produk light dan cepat betul serap dlm kulit walaupun guna sikit.”




Yana, Damansara.

"Pakai produk ni best sebab cepat serap dan tak melekit! Mmg sesuai dgn kulit wajah saya."






Haziqah, PJ.

"Saya ada masalah kulit kering dan tona tak sekata. Lepas pakai concentrate dan serum ni, kulit kering bertambah pulih dan kulit makin sihat. Paling best, ramai tegur kulit saya makin glowing dan cerah. Produk ni terus jadi pilihan hati saya!"

Sinaran Wanita Nutravita MP [Special Combo]
Sinaran Wanita Nutravita MP [Special Combo]
Sinaran Wanita Nutravita MP [Special Combo]
Sinaran Wanita Nutravita MP [Special Combo]
Sinaran Wanita Nutravita MP [Special Combo]
Sinaran Wanita Nutravita MP [Special Combo]

Sinaran Wanita Nutravita MP [Special Combo]

RM148.90
RM130.00

SW NutraVita Marine Placenta Concentrate (10ml)
Membantu untuk memudarkan kesan parut.

SW NutraVita Marine Placenta Serum (30ml)
Untuk mendapatkan kulit yang lebih baik dan mengurangkan kesan penuaan kulit.

WHY CHOOSE US

Halal

Tested and certified Halal by Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM)

Free shipping

Free Shipping for selected items within Peninsula Malaysia.

7 Days, 100% Guarantee

Easy return within 7 days with unopened and sealed products purchased from our online store.